Bij CosPT zijn de voetbaltrainingen zeer gevarieerd en komen alle belangrijke aspecten van het hedendaagse voetbal aan bod. Alles in het teken om een complete voetballer te worden. Zo is de fysieke gesteldheid van een voetballer zeer belangrijk. Daarom wordt er veel aandacht besteed aan kracht en conditie. Andere punten die onderschat worden en in de trainingen voorkomen zijn balans en loopcoördinatie. Wanneer jij je lichaam onder controle hebt gaat alles zoveel beter en makkelijker. 

Verder staan de trainingen natuurlijk in het teken van voetballen, voetballen en voetballen! Er word getraind op onder andere techniek en balvaardigheid, pass en trapvormen, afwerken en partijen. Ook word er positiegericht getraind, zo zal een aanvaller meer trainen op acties maken en afwerken, terwijl een verdediger zal trainen op passing en 1 tegen 1 verdedigen bijvoorbeeld. Afhankelijk van wat jouw doelstellingen en verbeterpunten zijn zal er op het ene aspect meer getraind worden dan de ander. Mits daar behoefte aan is wordt er ook gesproken en uitleg gegeven over tactische en mentale onderdelen in het voetbal. 

Of je gewoon lekker bezig wil zijn of echt doelgericht, alles is mogelijk bij CosPT en bovenal staat plezier voorop! 

De trainingen vinden plaats bij voetbalvereniging ARC in Alphen aan den Rijn, de voetbaltrainingen zijn er voor alle leeftijden en niveaus. CosPT is flexibel qua trainingstijden en -dagen. Het is mogelijk om individueel te trainen waarbij de volledige training op jou afgestemd is en waarbij je complete persoonlijke aandacht krijgt. Er wordt samen besproken waaraan gewerkt gaat worden en wat de doelstellingen zijn. Ook kan er samen met een vriend of vriendin getraind worden (duo training) of in groepsverband. 

 
kinderpartijtje kinderfeestje voetballen profvoetballer alphenaandenrijn.jpg

AANMELDEN

PROEFTRAINING

Vraag nu een proeftraining aan, gratis en vrijblijvend. De trainingen vinden plaats in Alphen aan den Rijn.