Een voetbalverjaardag op maat, gegeven door een ex-profvoetballer. Hét ultieme kinderfeestje voor elke voetbal liefhebber!

Is jouw kind gek op voetbal en wil jij voor hem of haar een sportieve verjaardag op het veld organiseren? Dat kan bij CosPT! Spelvormen, partijtjes en het vaardigheden parcours zijn onder ander dingen die aan bod komen. Het voetbalfeestje wordt gegeven door Nick Coster, ex-profvoetballer met ruim 10 jaar ervaring in professioneel voetbal. Een voetbalverjaardag staat in het teken van heel veel plezier maken en lekker veel dingen met de bal doen. Daarbij zal het op een speelse manier ook nog leerzaam zijn. Aan het einde van het feestje is er voor iedereen een aantal kleine presentjes.

Spelenderwijs wordt er gedurende 2 uur (langere of kortere duur kan in overleg) een echte voetbaltraining gegeven. In het eerste gedeelte worden er een warming-up en allerlei estafette vormpjes gedaan. In het tweede gedeelte worden er spelletjes met en zonder bal gedaan en er worden partijtjes gespeeld. De voetbalverjaardag wordt afgesloten met een parcours. 

Na afloop krijgt iedere deelnemer een welverdiend CosPT certificaat. Daarnaast krijgt iedere deelnemer ook een CosPT sporttasje en een CosPT medaille. De winnaar van het parcours krijgt een beker!

Het voetbalfeestje zal plaatsvinden bij voetbalvereniging ARC in Alphen aan den Rijn. Een andere locatie kan in overleg besproken worden.

Boek nu een onvergetelijk voetbalfeestje!

 
voetbalfeestje_exprofvoetballer_alphenaandenrijn.jpg

VOETBAL VERJAARDAG BOEKEN

Boek nu jouw CosPT voetbalverjaardag!